Zo helpen wij bedrijven betekenisvolle content te maken en te verspreiden

Een content-aanpak met jullie DNA en doelgroep centraal

Ons doel is om bedrijven, groot en klein, te helpen om hun verhaal op de juiste manier te verwoorden en om te zetten in content die de doelgroep raakt. En om ervoor te zorgen dat deze inspanningen gaan bijdragen aan meer sales en omzet. Dit doen we door allereerst een stevig fundament neer te zetten: een strategie traject. Vanuit deze strategie gaan we samen aan de slag met de creatie van content, de distributie ervan richting jouw doelgroep, het evalueren en optimaliseren van content.

EEN CONTENT BLAUWDRUK IN 3 STAPPEN

1.

Bepaal het DNA van je organisatie

Bij het maken van de Blauwdruk beginnen we met het onderzoeken van het DNA van jouw organisatie. Als duidelijk is wat dat DNA is en welke klik jouw klanten met dit DNA hebben, vormt dit een stevige basis voor de contentstrategie.

2.

Onderzoek je doelgroep

Om echt van betekenis te kunnen zijn voor je doelgroep willen we je doelgroep écht leren kennen. We gaan met ze in gesprek over hun doelen, behoeftes, frustraties en gedrag. Ook brengen we de klantreis in kaart om in de strategie de juiste keuzes te kunnen maken.

3.

Zet je contentstrategie neer

In de contentstrategie zetten we het klantverhaal van jouw organisatie centraal: het verhaal van de positieve verandering die je klant heeft doorgemaakt door jouw product te gebruiken of met jou samen te werken. Vanuit dit verhaal bepalen we content en kanalen voor alle fases in de klantreis.

EN DAARNA… CONTENT CREATIE EN PROMOTIE

Wij… of

Wij nemen je op basis van een abonnement (helemaal op maat) of strippenkaart werk uit handen: brainstorm, content creatie, plaatsen en promoten, evaluatie en rapportage.

…jullie

Wij helpen jou en je team om vanuit de strategie content te gaan creëren, verspreiden en promoten. En deze werkwijze te integreren in je bedrijf.

CONTENT CREATIE

BLOGS

ARTIKELEN

VIDEO

FOTOGRAFIE

INFOGRAPHIC

ANIMATIE

WHITEPAPER

KANALEN

SEO

FACEBOOK

LINKEDIN

INSTAGRAM

EMAIL

INFLUENCER MARKETING

BRANDED CONTENT

Wil je meer weten over mogelijkheden en prijzen?

Plan een gratis strategiegesprek met ons. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

Download de Kickstart Gids: online marketing voor B2B-adviesbureaus

In deze gratis Kickstart Gids leer je in 7 stappen hoe je een
marketingsysteem opzet voor jouw B2B adviesbureau
dat zorgt voor meer online zichtbaarheid, autoriteit en klanten.

(voor iedereen met de ‘marketingpet’ op!)

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download!