Content Marketing Bureau

CONTENT MARKETING BUREAU

Jouw product of dienst is het gouden ei van deze eeuw. Het lost ongemakken op, vervult behoeften en maakt het leven van de gebruiker een stuk gemakkelijker. Je hebt alleen twee problemen: je weet niet waar jouw doelgroep zich bevindt én krijgt het niet gemakkelijk uitgelegd. Gelukkig heb je een eerste goede stap gezet: zoeken naar een content marketing bureau.


Ik wil samenwerken met een content marketingbureau

Wat maakt jouw organisatie uniek?

De vraag “wat maakt jouw organisatie uniek” moet je in één simpele zin kunnen uitleggen. Wellicht ontstaat er nu allemaal weerstand in je hoofd, zoals: “de technici die ik aanspreek, begrijpen alleen vakjargon”. Of: “als ik te simpel schrijf, onderschat mijn doelgroep me”.


Er zijn hier twee misvattingen gaande. Enerzijds zeggen we niet dat jouw product of dienst voor iedereen begrijpelijk hoeft te zijn (maar wel voor je doelgroep). Anderzijds is het juist wel belangrijk dat je de meerwaarde in één zin kunt omschrijven. Later duiken we dan wel de diepte in. 


Goed, voordat we overgaan op het communiceren van jouw boodschap naar de wijde wereld, is het eerst belangrijk om erachter te komen wat jouw product of dienst uniek maakt. En misschien is dat nu nog niet in een zin uit te leggen of is de doelgroep niet helemaal duidelijk. Geeft niks! Daarvoor hebben we ons betekenisvolle marketing-strategietraject in het leven geroepen. We halen hierbij de onderste steen boven en bepalen samen de ideale doelgroep. Vervolgens vertalen we jullie unieke kwaliteiten naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En daarop spelen we in! 


Door gedegen onderzoek weten we waar die klant zich bevindt, zodat je met minimaal budget maximaal resultaat kunt behalen. Na afloop van dit traject zijn er duidelijke richtlijnen en kaders bepaald om jouw contentstrategie om te zetten naar commercieel resultaat. Geen vervelende push reclame, maar klanten die worden aangetrokken door de juiste boodschap op het juiste moment te delen. 


Ik wil contact hebben over dit strategietraject


Content in de praktijk

De strategie staat, de kaders zijn opgezet en de hoofdboodschap is bepaald. Afhankelijk van je doelstelling kunnen we de juiste kanalen inzetten. We schrijven bijvoorbeeld SEO-vriendelijke landingspagina’s om de zoekmachines te domineren (en daarmee meer website bezoekers te genereren) of halen leads binnen via social media. 

 

Van content creatie tot verspreiding: je kan het volledig aan ons overlaten. We halen alles uit de kast om jouw doelgroep te overtuigen dat JIJ hun superheld bent. Wil je zelf meer doen op het gebied van content creatie en promotie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kunnen we jouw of je team hierin ook trainen.


Focus is het key word. Net zoals wij focus voor onszelf aanbrengen: onze klanten zijn namelijk adviesbureaus binnen de B2B sector die met hun content meer autoriteit en zichtbaarheid willen verkrijgen. Benieuwd hoe je die focus kan aanbrengen? Download dan onze Kickstart Gids.

 

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet zomaar wat aanrommelen, maar een slimme strategie, gecombineerd met strakke planning. Niet lukraak schieten met advertenties, maar daadwerkelijk waarde bieden aan de lezer door verschillende content uitingen te bieden. Dit noemen we ook wel ‘inbound marketing’. 

 

De gestructureerde en analytische aanpak in combinatie met ons specialisme op het gebied van online- en contentmarketing zorgt ervoor dat we samen het gewenste resultaat behalen. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelstellingen binnen de organisatie. Direct aan de slag? Plan dan een strategiegesprek met ons in.

Download de Kickstart Gids: online marketing voor B2B-adviesbureaus

In deze gratis Kickstart Gids leer je in 7 stappen hoe je een
marketingsysteem opzet voor jouw B2B adviesbureau
dat zorgt voor meer online zichtbaarheid, autoriteit en klanten.

(voor iedereen met de ‘marketingpet’ op!)

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download!