E-book > Betekenisvolle contentmarketing met resultaat - Hallo Blauw
Betekenisvolle contentmarketing met resultaat

Download ons gratis e-book en kom erachter hoe je op een betekenisvolle manier meer klanten aantrekt.


Om ons e-book te ontvangen dien je akkoord te gaan met ons privacybeleid en het feit dat we je eens per maand een waardevolle e-mail toesturen. Ga je akkoord?

100% Waarde, 100% Privacy, 0% Spam 

Je kunt je op ieder gewenst moment weer afmelden voor onze emails.  

In ons e-book LATEN WE JE ZIEN: 

  • De mogelijke oorzaken waarom het niet lukt nieuwe klanten aan te trekken door de inspiratie en hulp die jullie je doelgroep op dit moment bieden.  
  • Welke 3 elementen essentieel zijn om resultaat te boeken wanneer je marketing op een betekenisvolle manier wilt inrichten.
  • Een stappenplan waarmee je zelf de eerste stappen kunt zetten naar een sympathieke en waardevolle manier van marketing en dit volledig kunt integreren in je organisatie.  

Waarom betekenisvolle contentmarketing? 

"Omdat we geloven dat als bedrijven van echte betekenis zijn voor mens en maatschappij en hun marketing op een waardevolle manier inrichten, ze meer succes behalen onderaan de streep én toekomstbestendiger zijn."

Waar onze reis begon: Wij werkten lange tijd voor bedrijven die hun product centraal stelden. Het overtreffen van de jaarlijkse omzetbegroting was het ultieme doel. Kortingen, acties, trucjes, cadeau’s, alles uit de kast voor de sale. Wij voelden al snel dat dit niet de weg was voor ons. Waar was de échte aandacht voor de behoeftes en wensen van de klant? En waar was de drive om de wereld een stukje mooier, fijner of beter te maken? 

We zien dat bedrijven niet meer wegkomen met het de wereld in slingeren van boodschappen die vertellen hoe goed het product of de dienst is. Als consument verlangen we dat merken en bedrijven transparant zijn over wat ze doen en we willen weten waarom ze doen wat ze doen. Nog liever zien we dat bedrijven een bijdrage leveren aan een betere wereld. Blijf je als bedrijf toch op de traditionele manier opereren en communiceren dan is de kans groot dat je bedrijf niet zal overleven.

Onze missie is om bedrijven te helpen op een betekenisvolle manier impact te maken bij hun doelgroep. En dat gedurende het hele proces van awareness tot prospect. Omdat je als bedrijf je doelgroep écht verder wil helpen om een mooier, slimmer, gezonder, makkelijker of gelukkiger leven te leiden. En uiteindelijk de aankoop van je klant wilt verdienen. Want om je betekenisvolle missie waar te maken moeten je marketinginspanningen onderaan de streep wél omzet opleveren.