Online marketing bureau

Online marketing bureau

Verschillende termen vliegen je om de oren: online marketing, SEO, contentstrategie, online zichtbaarheid.. je bent je ervan bewust dat je hiermee moet starten, maar hoe begin je dan? De eerste stap heb je nu gezet door te zoeken naar een online marketingbureau. We willen je graag meer vertellen wat een online marketingbureau doet en hoe jij daarmee geholpen kunt worden. Feit is dat Hallo Blauw meer is dan een ‘gewoon’ online marketingbureau. Wij zijn namelijk specialisten op het gebied van online content en de strategie erachter. Onze missie is namelijk om jouw bedrijf van een duurzame online marketing aanpak te voorzien waarin waardevolle content centraal staat.

Een online marketing bureau met passie voor content

Misschien is een online marketingbureau met een passie voor content wel een betere omschrijving van ons bureau. Wij zorgen ervoor dat jij betekenisvolle content gaat creëren. Jij bent ervan overtuigd dat jouw product of dienst levens gaat veranderen. Het enige wat er nog moet gaan gebeuren, is dat op een heldere en aantrekkelijke manier overbrengen op je doelgroep. En dat is waar wij om de hoek komen kijken. Dit doen we in twee stappen:

  1. Betekenisvolle marketing strategietraject
  2. In de praktijk

Het betekenisvolle marketing strategietraject

Je bedrijf loopt goed, je klanten lopen spreekwoordelijk tevreden naar buiten. Maar toch steekt er iets. Je kunt er in het begin misschien je vinger niet op leggen, maar op den duur wordt het duidelijk: je haalt niet het maximale eruit. Je voelt dat er enorm veel potentie ligt en dat er doelgroepen zijn die je online (nog) niet aanspreekt. Super zonde! Wat jouw bedrijf nodig heeft, is een duidelijke online marketing strategie.

Zodra je dit besefmoment hebt gehad komt de volgende vraag: hoe begin ik en waar haal ik de tijd vandaan? Daar hoef jij je niet al te druk om te maken. Daarin leiden wij je graag de weg. Aan de hand van een strategietraject nemen we je bij de hand om de onderste steen boven te halen in je bedrijf en doelgroep en dit om te zetten naar betekenisvolle content op alle online kanalen. Na afloop van dit traject zijn er duidelijke richtlijnen en kaders bepaald en ga jij de commerciele resultaten zien. 

Contentmarketing in de praktijk

De strategie staat, de kaders zijn duidelijk en de hoofdboodschap is bepaald. En dan? Ook dan zijn wij er voor je! De contentcreatie, promotie en verspreiding kan je aan ons overlaten. Binnen een goede online marketingstrategie is content namelijk een belangrijke pijler. Dat kunnen teksten zijn maar ook beelden of video’s. We halen alles uit de kast om jouw doelgroep te overtuigen dat JIJ hun superheld bent! Liever zelf hiermee aan de slag, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kunnen we je hier in trainen.

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet zomaar wat aanrommelen, maar een strategie met een strakke planning. Dat is hoe wij te werk gaan. De gestructureerde en analytische aanpak in combinatie met ons specialisme op het gebied van online- en contentmarketing zorgt ervoor dat we samen het gewenste resultaat behalen. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelstellingen binnen de organisatie. Direct aan de slag? Vul dan het contactformulier in.

Wil je écht impact maken op je doelgroep? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Elke eerste donderdag van de maand ontvang je de laatste blogs én extra tips om waardevol te zijn voor je doelgroep, structuur aan te brengen in je content en meer resultaat te behalen uit je inspanningen.  

Wil je geen tips mislopen? Schrijf je dan nu in.

Privacybeleid: we houden niet van spam en sturen je alleen relevante info. Lees hier het hele beleid.