Dit is Hallo Blauw

Wij zijn Stefanie & Rosalien. Leer ons kennen!

Waarom betekenisvolle marketing?

“Omdat we geloven dat als bedrijven hun marketing op een waardevolle manier inrichten, ze meer succes behalen onderaan de streep én toekomstbestendiger zijn.”

We zien dat bedrijven niet meer wegkomen met het de wereld in slingeren van boodschappen die vertellen hoe goed het product of de dienst is. Als consument verlangen we dat merken en bedrijven transparant zijn over wat ze doen en we willen weten waarom ze doen wat ze doen. Blijf je als bedrijf toch op de traditionele manier opereren en communiceren dan is de kans groot dat de concurrentie je inhaalt.

Daarom helpen wij bedrijven, groot en klein, te bouwen aan een betekenisvolle manier van marketing
Een manier die niet voelt als reclame. Waar je als merk voldoening uit zou halen al zou je zelfs helemaal geen product of dienst verkopen. Omdat je je doelgroep echt verder helpt om een mooier, slimmer, gezonder, makkelijker of gelukkiger leven te leiden.

Om dit te realiseren leren we bedrijven hoe ze waardevolle online content kunnen inzetten gedurende het hele proces van awareness tot prospect. Waardoor ze uiteindelijk het vertrouwen van hun klant verdienen. Want uiteindelijk moeten de marketinginspanningen onderaan de streep wel resultaat opleveren!

ROSALIEN KOKEE

Hallo! Ik ben Rosalien. In 2017 startten Stefanie en ik samen Hallo Blauw. Hiervoor heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan aan de bureauzijde op het gebied van contentmarketing en advertising. Naast een duidelijke visie op contentstrategie heb ik een specialisme ontwikkeld in verschillende manieren van contentverspreiding en promotie: Facebook, LinkedIn, Instagram, email, branded content en influencermarketing.

Van ons tweeën ben ik de analytische. Ik geef je inzicht in het resultaat van je contentactiviteiten en leg je uit hoe jij deze verder kunt verbeteren. Het helpt bedrijven enorm dat wij goed zijn in structuur aanbrengen en overzicht bieden. Hiermee hebben we al veel verschillende bedrijven (en hun medewerkers) laten groeien.

Nieuwe energie doe ik op door actief te sporten, overal op de fiets heen te gaan en avontuurlijke vakanties. Je maakt mijn dag nog beter met een kleurrijke bos bloemen en een Bossche bol. In de keuken maak ik graag lekkere vegetarische gerechten. Ook de lunch bij Hallo Blauw is bijna altijd bewust en gezond! Dus lunch eens gezellig mee als je ook op dit vlak inspiratie kan gebruiken ;-)

STEFANIE KOKEE

Hallo! Ik ben Stefanie, mede-eigenaar van Hallo Blauw en zus van Rosalien. De afgelopen jaren heb ik me bij verschillende werkgevers gespecialiseerd op het gebied van branding, contentstrategiecontentcreatiesocial media en SEO. Binnen Hallo Blauw een perfecte aanvulling op de analytische kwaliteiten van Rosalien.

De interactie die volgt op betekenisvolle content die van onze hand komt maakt mijn dag goed. Ik hou van echte en eerlijke content. Die echtheid zal ik altijd proberen te zoeken bij een opdrachtgever, want ik geloof er in dat dát de meeste mensen zal aantrekken.

Wil je me omkopen? Neem dan Tony Chocolonely (de oranje) voor me mee… Of goeie sushi. Of een verse Quarter Pounder. Genoeg keus dus… tja ik hou van eten. Ook van sport gelukkig! Een potje hockey of een flink stuk hardlopen na een werkdag vind ik heerlijk. En maakt m’n hoofd weer leeg voor goede nieuwe ideeën voor onze leuke klanten :)

Wij leren jou ook graag kennen.

Plan een gratis strategiegesprek met ons. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging!

In de media

Wil je écht impact maken op je doelgroep? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Elke eerste donderdag van de maand ontvang je de laatste blogs én extra tips om waardevol te zijn voor je doelgroep, structuur aan te brengen in je content en meer resultaat te behalen uit je inspanningen.  

Wil je geen tips mislopen? Schrijf je dan nu in.

Privacybeleid: we houden niet van spam en sturen je alleen relevante info. Lees hier het hele beleid.