Wij zijn Hallo Blauw

Onze missie is om bedrijven te helpen om op een betekenisvolle manier meer resultaat te behalen.

Het gevoel dat wij als consumenten krijgen bij een merk is de belangrijkste motivator om een aankoop te doen. En om dat goede gevoel te krijgen zien we het liefst de menselijke kant achter een bedrijf. Én we willen dat merken meer voor ons betekenen dan alleen dat handige product of die praktische dienst leveren. We willen een betekenisvol verhaal horen en zien, maar vooral voelen.

We verlangen dat merken en bedrijven transparant zijn over wat ze doen en nog liever willen we weten waarom ze doen wat ze doen. Bedrijven die dit verhaal op de juiste manier naar de juiste doelgroep weten te communiceren maken de meeste kans op succes. We zien dat veel bedrijven nog steeds boodschappen de wereld in slingeren die vertellen hoe goed het product of de dienst is. En dat vinden wij jammer! Achter veel bedrijven schuilt namelijk wel degelijk een betekenisvol verhaal, maar blijkt het moeilijk dit te vertalen naar waardevolle content.

We zijn Hallo Blauw begonnen omdat we geloven dat als bedrijven van echte betekenis zijn voor mensen en hun marketing op een waardevolle manier inrichten, ze meer succes behalen onderaan de streep én toekomstbestendiger zijn.

Wij zouden het leuk vinden om jouw bedrijf ook een stap verder te helpen!

Rosalien Kokee

ROSALIEN KOKEE

Hallo! Ik ben Rosalien. In 2017 startte Stefanie en ik samen Hallo Blauw. Hiervoor heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan aan de bureauzijde op het gebied van contentmarketing en advertising. Naast een duidelijke visie op contentstrategie heb ik een specialisme ontwikkeld in verschillende manieren van contentverspreiding en promotie: Facebook, LinkedIn, Instagram, email, branded content en influencermarketing.

Van ons tweeën ben ik de analytische. Ik geef je inzicht in het resultaat van je contentactiviteiten en leg je uit hoe jij deze verder kunt verbeteren. Het helpt bedrijven enorm dat wij goed zijn in structuur aanbrengen en overzicht bieden. Hiermee hebben we al veel verschillende bedrijven (en hun medewerkers) laten groeien.

Nieuwe energie doe ik op door actief te sporten, overal op de fiets heen te gaan en avontuurlijke vakanties. Je maakt mijn dag nog beter met een kleurrijke bos bloemen en een Bossche bol. In de keuken maak ik graag lekkere vegetarische gerechten. Ook de lunch bij Hallo Blauw bijna altijd bewust en gezond! Dus lunch eens gezellig mee als je ook op dit vlak inspiratie kan gebruiken ;-)

Stefanie Kokee

STEFANIE KOKEE

Hallo! Ik ben Stefanie, mede-eigenaar van Hallo Blauw en zus van Rosalien. De afgelopen jaren heb ik me bij verschillende werkgevers gespecialiseerd op het gebied van branding, contentstrategie, contentcreatie, social media en SEO. Binnen Hallo Blauw een perfecte aanvulling op de analytische kwaliteiten van Rosalien.

De interactie die volgt op betekenisvolle content die van onze hand komt maakt mijn dag goed. Ik hou van echte en eerlijke content. Die echtheid zal ik altijd proberen te zoeken bij een opdrachtgever, want ik geloof er in dat dát de meeste mensen zal aantrekken.

Wil je me omkopen? Neem dan Tony Chocolonely (de oranje) voor me mee… Of goeie sushi. Of een verse Quarter Pounder. Genoeg keus dus… tja ik hou van eten. Ook van sport gelukkig! Een potje hockey of een flink stuk hardlopen na een werkdag vind ik heerlijk. En maakt m’n hoofd weer leeg voor goede nieuwe ideeën voor onze leuke klanten :)

Wij leren jou ook graag kennen.

Plan een gratis strategiegesprek met ons. We zijn benieuwd naar jouw uitdaging.

VOLG ONS OP INSTAGRAM