In deze gratis online masterclass leer je:

--- 1 ---

Het precieze punt om van start te gaan als je geen idee hebt waar te beginnen (en je overweldigd wordt door alle mogelijke opties)

--- 2 ---

Waarom het bouwen aan je e-maillijst in 2021 belangrijker is dan ooit (in plaats van alle aandacht te besteden aan likes en volgers op social media)

--- 3 ---

Welke social media kanalen je als dienstverlener WEL (en vooral ook niet) gebruikt om je online zichtbaarheid te boosten

--- 4 ---

Hoe je ervoor zorgt dat je zonder veel tijd en online marketing-kennis het TOCH voor elkaar krijgt om continu zichtbaar te zijn

Masterclass 5 stappenplan voor iedereen die online marketing erbij doet

Waarom het belangrijk is om hiermee aan de slag te gaan...

Of je nu al een tijd lang worstelt met het creëren en verspreiden van online content, of je nog aan de zijlijn staat te wachten op jouw moment om van start te gaan - dit kan het turningpoint zijn waar je op hebt gewacht.

Want er is veel veranderd de afgelopen tijd en NU is het moment om hiermee je voordeel te doen. Om tijd en aandacht te steken in het online zichtbaar maken van je bedrijf en op een waardevolle manier nieuwe klanten aan te trekken.

Meld je aan om de eerste stappen te zetten naar een waardevol marketingsysteem voor jouw bedrijf.

Deze online masterclass is speciaal voor jou bedoeld als…

Je werkt voor een ambitieus bedrijf dat andere bedrijven adviseert of werk uit handen neemt.

(bijvoorbeeld in HR, vastgoed, ICT, marketing & communicatie, financieel, organisatiemanagement).

Je bij dit bedrijf officemanager, eindbaas, adviseur of consultant of MarCom medewerker bent. Jij doet online marketing naast je andere taken ERBIJ.

Het bij jullie als bedrijf past om op een waardevolle manier klanten aan te trekken in plaats van koude sales.

Een persoonlijke uitnodiging van
Stefanie & Rosalien…

Wij bouwen al aan waardevolle online marketing sinds de dag dat we begonnen met ondernemen.

En doordat we de afgelopen jaren talloze dienstverleners en adviesbureaus hebben geholpen hun online marketing op de rit te krijgen, weten we exact wat er voor nodig is om hierin te slagen. Zelfs als je het ERBIJ doet.

Want door ons vele 1-op-1 werk met klanten weten we hoe lastig het kan zijn als je, naast je eigen taken en verantwoordelijkheden, ook ‘de marketingpet’ op hebt. Want waar begin je als je weinig tijd heb en het grotendeels alleen moet doen??

Als jij vastbesloten bent om dit jaar de online zichtbaarheid van jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen en nieuwe klanten op een waardevolle manier wil aantrekken, dan kunnen wij niet wachten om je te laten zien hoe je daar sneller kunt komen!

Kies de dag en tijd van de masterclass die jou het beste uitkomt >>>

Stefanie & Rosalien

Masterclass 5 stappenplan voor iedereen die online marketing erbij doet