Social Media Bureau

SOCIAL MEDIA BUREAU

 

LinkedIn, Facebook adverteren, Instagram Stories, Tiktok, Snapchat en Youtube. De social mediakanalen vliegen je om de oren. Je móet op ieder kanaal aanwezig zijn… Of toch niet? Maar waar begin je dan? Daar helpen wij je graag bij!

 

Ik wil direct aan de slag met mijn social media strategie.

 

Het betekenisvolle marketing-strategietraject

We gaan niet zomaar lukraak social media kanalen aanmaken en posten in het wildeweg. Nee, dat is zonde van jouw tijd, onze tijd en die van de potentiële lead of klant. We gaan dus niet met hagel schieten, maar richten op de ideale klant. Maar hoe weten we wie dat is? Daar komen we samen met jou achter in ons betekenisvolle marketing-strategietraject. 

 

In dit strategietraject gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. We halen de onderste steen boven en bepalen samen de ideale doelgroep. Vervolgens vertalen we jullie unieke kwaliteiten naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En daarop spelen we in! 

 

Door gedegen onderzoek weten we waar die klant zich bevindt, zodat je met minimaal budget maximaal resultaat kunt behalen. Na afloop van dit traject zijn er duidelijke richtlijnen en kaders bepaald om jouw contentstrategie om te zetten naar commercieel resultaat. 

 

Social media in de praktijk

De strategie staat, de kaders zijn opgezet en de hoofdboodschap is bepaald. En dan? Tijd om de boodschap aan de wereld te tonen. Van content creatie tot verspreiding: je kan het volledig aan ons overlaten. We schieten beelden, schrijven pakkende social mediaberichten en targeten op de juiste personen.

 

We halen alles uit de kast om jouw doelgroep te overtuigen dat JIJ hun superheld bent! Wil je zelf meer doen op het gebied van social media, content creatie en promotie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kunnen we je hierin trainen.

 

TIP! Lees dit blog met 5 tips voor het juiste social media kanaal.

 

Een social media bureau met passie voor content

Misschien is ‘een social media bureau met een passie voor content’ wel een betere omschrijving van wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat jij betekenisvolle content gaat creëren. Jij bent ervan overtuigd dat jouw product of dienst levens gaat veranderen. Het enige wat er nog moet gaan gebeuren, is dat op een heldere manier overbrengen naar je doelgroep. En dat is waar wij om de hoek komen kijken.

 

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet zomaar wat aanrommelen, maar een slimme strategie, gecombineerd met strakke planning. De gestructureerde en analytische aanpak in combinatie met ons specialisme op het gebied van online- en contentmarketing zorgt ervoor dat we samen het gewenste resultaat behalen. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelstellingen binnen de organisatie.

 

Direct aan de slag? Download dan eerst onze Kickstart Gids waarin we je in 7 stappen focus aan laten brengen in jouw marketingstrategie. Daarna meteen een vliegende start maken? Vraag dan een strategiegesprek aan.

 

Download de Kickstart Gids: online marketing voor B2B-adviesbureaus

In deze gratis Kickstart Gids leer je in 7 stappen hoe je een
marketingsysteem opzet voor jouw B2B adviesbureau
dat zorgt voor meer online zichtbaarheid, autoriteit en klanten.

(voor iedereen met de ‘marketingpet’ op!)

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download!