Social Media Bureau

SOCIAL MEDIA BUREAU

 

LinkedIn, Facebook adverteren, Instagram Stories, Tiktok, Snapchat en Youtube. De social mediakanalen vliegen je om de oren. Je móet op ieder kanaal aanwezig zijn… Of toch niet? Maar waar begin je dan? Daar helpen wij je graag bij!

 

Ik wil direct aan de slag met mijn social media strategie.

 

Het betekenisvolle marketing-strategietraject

We gaan niet zomaar lukraak social media kanalen aanmaken en posten in het wildeweg. Nee, dat is zonde van jouw tijd, onze tijd en die van de potentiële lead of klant. We gaan dus niet met hagel schieten, maar richten op de ideale klant. Maar hoe weten we wie dat is? Daar komen we samen met jou achter in ons betekenisvolle marketing-strategietraject. 

 

In dit strategietraject gaan we op zoek naar wat jouw bedrijf uniek maakt. We halen de onderste steen boven en bepalen samen de ideale doelgroep. Vervolgens vertalen we jullie unieke kwaliteiten naar de wensen en behoeften van jouw doelgroep. En daarop spelen we in! 

 

Door gedegen onderzoek weten we waar die klant zich bevindt, zodat je met minimaal budget maximaal resultaat kunt behalen. Na afloop van dit traject zijn er duidelijke richtlijnen en kaders bepaald om jouw contentstrategie om te zetten naar commercieel resultaat. 

 

Social media in de praktijk

De strategie staat, de kaders zijn opgezet en de hoofdboodschap is bepaald. En dan? Tijd om de boodschap aan de wereld te tonen. Van content creatie tot verspreiding: je kan het volledig aan ons overlaten. We schieten beelden, schrijven pakkende social mediaberichten en zorgen ervoor dat jouw pagina’s pronken in de zoekresultaten van Google.

 

We halen alles uit de kast om jouw doelgroep te overtuigen dat JIJ hun superheld bent! Wil je zelf meer doen op het gebied van social media, content creatie en promotie, maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan kunnen we je hierin trainen.

 

TIP! Lees dit blog met 5 tips voor het juiste social media kanaal.

 

Een social media bureau met passie voor content

Misschien is ‘een social media bureau met een passie voor content’ wel een betere omschrijving van wat wij doen. Wij zorgen ervoor dat jij betekenisvolle content gaat creëren. Jij bent ervan overtuigd dat jouw product of dienst levens gaat veranderen. Het enige wat er nog moet gaan gebeuren, is dat op een heldere manier overbrengen naar je doelgroep. En dat is waar wij om de hoek komen kijken.

 

Waarom kiezen voor Hallo Blauw als jouw online partner?

Niet zomaar wat aanrommelen, maar een slimme strategie, gecombineerd met strakke planning. De gestructureerde en analytische aanpak in combinatie met ons specialisme op het gebied van online- en contentmarketing zorgt ervoor dat we samen het gewenste resultaat behalen. Dat resulteert in betekenisvolle content voor jouw klanten en het behalen van doelstellingen binnen de organisatie.

 

Direct aan de slag? Plan dan een strategiegesprek met ons in.

 

Wil je écht impact maken op je doelgroep? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Elke eerste donderdag van de maand ontvang je de laatste blogs én extra tips om waardevol te zijn voor je doelgroep, structuur aan te brengen in je content en meer resultaat te behalen uit je inspanningen.  

Wil je geen tips mislopen? Schrijf je dan nu in.

Privacybeleid: we houden niet van spam en sturen je alleen relevante info. Lees hier het hele beleid.