Schrijf je in op de early bird-lijst voor

Hét programma waarin wij in 9 weken samen met jou toewerken naar een continu groeiende en super betrokken e-maillijst waaruit je op elk moment omzet kunt halen voor jouw bedrijf.

In Full Focus Content Academy leer je...

…de bewezen formule om te bouwen aan een betrokken e-maillijst die keer op keer zorgt voor nieuwe klanten. 

Door een mix van stap-voor-stap strategieën, praktische templates en checklists, slimme tools, persoonlijke begeleiding en oprecht enthousiasme, geven wij jou dé tools om met jouw bedrijf te groeien naar the next level.

Na vele bedrijven en ondernemers te hebben geholpen hun e-maillijst te laten groeien, hebben we een simpel en praktisch proces ontwikkeld voor jou als jij:

Geen idee hebt waar je moet beginnen om nieuwe klanten aan te trekken. 

Klaar bent met het continu moeten werven van nieuwe klanten en de tijd en energie die hiermee verloren gaan.

Klaar bent om (elke maand weer!) een stabiel inkomen uit je bedrijf te halen!

Precies wil weten hoe je met een e-maillijst jouw bedrijf kunt laten bloeien én dit NU in de praktijk wil brengen.

Geen resultaat behaalt uit je bestaande e-maillijst en hier verandering in wil brengen.

Een aanbod hebt zoals een traject, pakket, programma, (online) training of een andere manier van dienstverlening. In welke branche dan ook…!

Je bent op de juiste plek en wij gaan je exact vertellen hoe de Full Focus Content Academy jou de tools, inspiratie en ondersteuning geeft op jouw weg naar een continu groeiende en super betrokken e-maillijst!

Aan het eind van het programma,heb je dit bereikt:

Je weet precies wat jouw toegevoegde waarde is en aan wie je dit aanbiedt

Je weet precies wat het betekent om waardevolle content te maken en HOE je dit doet

Met een waardevolle lead magnet en een optimaal converterende inschrijfpagina ben jij in staat om jouw ideale klant in beeld te krijgen

Jij bent in staat om de inschrijvers op jouw e-mailijst blijvend waarde te bieden en keer op keer omzet te genereren uit je lijst

Je weet precies hoe je social media, SEO en gastbloggen inzet voor meer bereik en inschrijvingen op jouw e-maillijst

Het lukt je om continuïteit te houden in het maken en verspreiden van content, zonder stress. Jij hebt jouw tijd en (content)planning volledig onder controle!

Voordat ik aan de Full Focus Content Academy begon wist ik niet goed waar ik moest beginnen en liep daardoor vast. Nu weet ik precies wat me te doen staat en dat is super fijn. Het is niet heel moeilijk, maar het zijn stappen waar je zelf niet aan denkt. Bovendien heb ik nu een stok achter de deur om op te starten en door te gaan. 

Ik ben niet te veel tijd kwijt met het programma en de actiepunten, ongeveer 2 tot 3 uur per week. Hiervoor probeer ik elke week een vast moment te plannen. Dat lukt niet altijd, maar dan is het fijn dat je het programma in je eigen tempo kunt volgen. Het helpt dat de lengte van de lessen goed is, de uitleg duidelijk is en dat ik daarna gelijk aan de slag kan met de werkdocumenten. Ik leer veel en ook niet onbelangrijk, ik vind het leuk om de stof in de praktijk te brengen. Ik ben positief!”​

Laura van der Hoeven
General Support Officer bij Methylomics en oprichter Studio LAB402

 

Ik zit nog middenin de Full Focus Content Academy, maar ben al enorm goed op weg gebracht. Het scherpzetten van de waardepropositie brengt al heel veel teweeg. Niet alleen voor social media en e-mail, maar zeker ook voor de website. De (video)lessen zijn heel duidelijk, leggen alles goed uit en zijn heel behapbaar. En ook de opbouw werkt goed voor mij en geeft me hele fijne kaders!

In de FFCA leer ik oprecht te kijken naar wat we nu eigenlijk aan het doen zijn en voor wie. Het is een fijne spiegel en geeft me een waardevolle mindset-shift. Ik krijg de handvatten om dingen nu echt anders te doen en werkt daar stap voor stap naartoe!”

Eveline Grin
Eigenaar Flourish Design 

Stefanie & Rosalien hebben ons geholpen om structuur aan te brengen in onze contentmarketing. Zodat we vaker van ons laten horen, maar wel op de manier die bij ons past en laat zien wat wij voor bedrijven kunnen betekenen. Ook hielpen ze ons met de juiste know-how en het opzetten van de infrastructuur om onze eerste lead magnet live te krijgen, zodat onze contentmarketing nu ook echt goed is ingericht. Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools zorgen ze voor een fijne en waardevolle samenwerking!”​

Kitty Wilgers
Partner en merkstrateeg bij Arthur & Brent

Wat zit er allemaal in Full Focus Content Academy?

In deze module laten we je zien hoe je komt tot een waardepropositie die voor je werkt. Zodat er (eindelijk) helderheid komt over jouw toegevoegde waarde en hoe je dit slim inzet richting je potentiële klant.

En die potentiële klant… wie is dat eigenlijk? Misschien denk je hem of haar goed te kennen. Maar weet je ook hoe je écht waardevol voor die persoon kan zijn of welke exacte woorden hij gebruikt als hij praat over zijn probleem?

Als je door deze module heen bent, heb je het fundament staan en ben je klaar om te gaan bouwen aan je e-maillijst!

Highlights:

 1. Je hebt de waardepropositie van jouw bedrijf scherp gezet
 2. Je kent jouw Focus Persona door en door en weet waarmee je zijn of haar aandacht krijgt en hoe je waardevol kunt zijn

Wat wij vaak horen van onze klanten is dat ze niet weten welke stap ze als eerste moeten nemen. En welke daarna. Wat is de beste route om van A naar B te komen waarbij je geen kostbare tijd, geld en energie verspilt?

In deze module leer je door welke fases jouw potentiële klant heen gaat voordat hij of zij bij jou koopt of met jou wil samenwerken. Je leert exact hoe alle kanalen en de content op die kanalen samenwerken. En kan je met vertrouwen, rust en structuur aan de slag met het creëren en verspreiden van content.

Dit framework hebben we al bij heel veel bedrijven en ondernemers geïmplementeerd, met succes. Nu is het jouw beurt en helpen wij jou een groeiende en super betrokken e-maillijst te bouwen die gaat zorgen voor meer klanten!

Highlights:

 1. Je kent de fases waar jouw nieuwe klant doorheen gaan en weet hoe je hier op in kan spelen
 2. Je hebt keuzes gemaakt en focus aangebracht in wat je wel en niet doet qua kanalen, content en frequentie
 3. Het lukt je om continuïteit te waarborgen in de creatie en verspreiding van content #nostress
 4. Je weet precies hoe en met welke content creators en online kanaalspecialisten je moet samenwerken wanneer je weinig tijd hebt of het je te ingewikkeld wordt

Wat maakt content waardevol? Om succes te behalen, is het heel belangrijk dat je antwoord kunt geven op deze vraag. We leren je daarom de 7 Principes Van Waardevolle Content die de aandacht trekt. Natuurlijk met veel voorbeelden, zodat je geïnspireerd begint met het creëren van jouw content.

In deze module ga je met ons stappenplan brainstormen voor waardevolle content en creëer je een contentkalender. In de videolessen helpen we je dus zowel met de inhoud als met de organisatie. Want hoe zorg dat je overzicht en voortgang houdt in het content creatie-proces? 

Aan het einde van deze module weet je zeker dat je goed op weg bent, omdat je met onze hulp de eerste content daadwerkelijk gemaakt hebt. De grootste stappen naar meer en continue zichtbaarheid zijn gezet!

Highlights:

 1. Je kent de kenmerken van waardevolle content en weet deze toe te passen
 2. Je hebt gebrainstormd voor Waardevolle Content door middel van ons contentsessie-stappenplan
 3. Je weet precies welke content je gaat maken en hoe je dit gaat doen én je hebt dit georganiseerd in een dynamische contentkalender in Trello
 4. Je leert hoe je een waardevolle nieuwsbrief opbouwt en kunt nu starten met het met regelmaat e-mailen van de mensen op je e-maillijst. Hiermee hou jij jouw e-maillijst betrokken! En de video’s uit de Tech Bieb maken het inrichten van het e-mailmarketingsysteem een makkie.  

Een lead magnet is het startpunt van een e-maillijst gevuld met potentiële (ideale!) klanten. Het is een waardevol content-item dat je aanbiedt aan je ideale klant in ruil voor een naam en e-mailadres. In deze module ga je aan de slag om een waardevolle lead magnet van A tot Z te creëren. Daarnaast zorg je ervoor dat dat mensen deze kunnen aanvragen op je optimaal converterende inschrijfpagina, ze in je e-mailijst terecht komen en de juiste e-mail opvolging krijgen.

Een super leuke combi waar jij je creativiteit en technische skills in kwijt kunt. Geen technische skills? Geen zorgen! Met de video’s uit de Tech Bieb gaat het iedereen lukken de lead magnet, inschrijfpagina en e-mails up and running te krijgen.

Highlights:

 1. Je hebt je eerste lead magnet gemaakt, van onderwerp en inhoud tot de opmaak.
 2. Je hebt de inschrijfpagina geschreven, opgemaakt en ingericht. Klinkt moeilijk? Met onze tips en tools kun jij dit zeker.
 3. Je hebt de e-mails richting de inschrijvers opgezet en het e-mailmarketingsysteem zo ingericht dat deze de lead magnet automatisch opvolgen en jouw potentiële klant jou niet vergeet.  

Social media bieden veel kansen voor het laten groeien van je e-maillijst. In deze module leer je hoe je social media optimaal inzet om meer, maar vooral betere, online zichtbaarheid van jouw bedrijf en meer inschrijvingen te krijgen op jouw e-maillijst.

Of jouw Focus Persona nu beter te bereiken is via LinkedIn of Instagram, we laten je zien hoe je het meeste haalt uit deze kanalen op een zo efficiënt mogelijke manier. Door middel van de Frequentie Formule leren we je vervolgens hoe vaak, in welke vorm en hoe jij moet posten om optimaal resultaat te behalen.

Om het nog praktischer te maken verwerken we de content die je voor social media bedenkt direct in jouw eerder gemaakte contentkalender.

Highlights:

 1. Je leert welke rol social media speelt in het bouwen van jouw e-maillijst
 2. Je weet exact hoe je social media in gaat zetten en welke post-categorieën ervoor gaan zorgen dat je de aandacht krijgt van jouw ideale klant (met heel veel voorbeelden!)
 3. We vertellen je de geheimen van Instagram, van stories tot hashtags (maar laten de 'trucjes' buiten beschouwing).
 4. Je leert alle ins en outs van LinkedIn en het algoritme van dit krachtige zakelijke platform.
 5. Met de LinkedIn Challenge activeren we je collega’s (als je deze hebt) voor nog meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf.

Goed vindbaar zijn in Google is super belangrijk als jij meer inschrijvers wil op je e-maillijst. Als je structureel werkt aan SEO trek je steeds meer mensen naar je content en hoef je minder geld te besteden aan adverteren. Word je al benauwd bij het idee dat je dit moet gaan opzetten? No worries! In deze module leren we je de 6 Succesfactoren van SEO en helpen we je om hiermee aan de slag te gaan.

Super fijn voor SEO, maar ook om jullie autoriteit een boost geven, is gastbloggen op andere online platforms een must! We helpen je de juiste websites in beeld te krijgen en leren je hoe je naast gastblogs ook andere vormen kunt gebruiken, zoals interviews en te gast zijn in podcasts.

We vertellen je al onze tips en tricks en laten je zien welke slimme tools je gebruikt voor het beste resultaat en het meeste gemak.

Highlights:

 1. Je leert de succesfactoren van SEO en we laten je zien hoe je hiermee aan de slag gaat
 2. Je kent de slimme en simpele tools die je helpen via Google meer verkeer te trekken naar je website
 3. Voor meer online autoriteit én een hogere SEO score leren we hoe jij het voor elkaar krijgt gastblogs te publiceren op relevante platforms.

Tools are your friend. Ze kunnen je leven een stuk makkelijker maken! Maar dat lukt alleen als je precies weet hoe je ze moet gebruiken. Om te voorkomen dat je veel tijd verliest met het leren kennen van de verschillende tools die je gaat gebruiken om jouw e-maillijst te bouwen, helpen we je op weg in de TechBieb. 

Je vindt hier maar liefst 17 tech-video’s waarin we technische zaken simpel maken. We leiden je rond, vertellen over de functies die je nodig hebt en hoe je ze gebruikt. Met deze TechBieb maken we zelfs de meest technische onderdelen van de Full Focus Content Academy leuk voor je! 

Highlights:

 1. We laten je stap voor stap zien hoe je in Trello jouw dynamische contentkalender maakt. (4 video's)
 2. Een e-mailmarketingsysteem instellen te ingewikkeld? Met MailBlue zeker niet! Wij leggen je alles uit wat je nodig hebt. (9 video's)
 3. We wijzen je de weg in het doolhof van Google Analytics, zodat jij het resultaat ziet van al jouw harde werk. (3 video's)
 4. SEO lijkt je misschien een super ingewikkeld... Wij maken het simpel voor je met twee gratis tools (2 video's)

Als je je inschrijft dan krijg je:

6 implementatie modules met hierin 16 videolessen waarin wij je meenemen in de meest efficiënte route in het neerzetten van een continu groeiende en super betrokken e-maillijst.  

Tal van stap-voor-stap strategieën, voorbeelden, checklists, templates en instructies om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat je nooit van scratch hoeft te beginnen.

Toegang tot de TechBieb met hierin 17 tech-video’s die jou meenemen in de tools en je praktische hulp bieden als het iets te technisch voor je wordt.

We geven je elke week toegang tot een nieuwe module (met uitzondering van de implementatie weken), zodat je genoeg tijd hebt om in de lessen te duiken en om dat deel van het programma uit te voeren, voordat je naar het volgende onderdeel gaat.

Dit doen we om jouw tijd, focus en aandacht te beschermen. En om ervoor te zorgen dat je niet overweldigd wordt door de lessen en de opdrachten in het programma. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de finishlijn bereikt!

We kunnen niet wachten samen met jou aan de slag te gaan...

Toen wij in 2017 Hallo Blauw startten ervaarden we al snel hoeveel stress en onzekerheid het je kan geven wanneer je continu bezig moet zijn met het werven van nieuwe klanten. Want wij wilden koste wat kost een continue stroom van omzet uit ons bedrijf halen. Om de rekeningen te betalen, maar ook om te laten zien dat wij dit konden: een succesvol bedrijf neerzetten! 

Wij hadden er alles voor over om te kunnen blijven doen waar we echt gelukkig van werden: elke dag weer enorm veel voldoening uit ons werk halen én de vrijheid hebben om zelf keuzes te maken en beslissingen te nemen.

Daarom zijn we vrij snel gestart met het bouwen aan onze e-mailijst. Want van één ding zijn wij overtuigd: uit een continu groeiende en betrokken e-maillijst heb je de mogelijkheid om keer op keer omzet te halen. 

In de afgelopen jaren hebben we met heel veel dienstverleners, adviseurs, coaches en bureaus gewerkt. We hebben gezien hoe zij met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching in staat waren om keer op keer hun ideale klant naar zich toe te trekken. En hun bedrijf succesvol te maken. Dat hebben we voor onszelf gecreëerd en dat gunnen we jou ook!

We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Full Focus Content Academy.

Tot snel,

Stefanie & Rosalien

Wil jij weten wanneer de deuren naar de Full Focus Content Academy weer openen? En profiteren van de early bird-BONUSSEN?

Schrijf je NU in op de early bird-lijst

Het stappenplan voor de eerste 500 potentiële klanten op jouw e-maillijst!

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download

Het stappenplan voor de eerste 500 potentiële klanten op jouw e-maillijst!

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download