Schrijf je in op de early bird-lijst voor

Hét programma waarin wij in 9 weken samen met jou toewerken naar een continu groeiende en super betrokken e-maillijst om een stabiele stroom klanten voor jouw bedrijf te garanderen.

In Full Focus Content Academy leer je...

…de bewezen formule om te bouwen aan een betrokken e-maillijst die keer op keer zorgt voor nieuwe klanten. 

Door een mix van stap-voor-stap strategieën, praktische templates en checklists, slimme tools, persoonlijke begeleiding en oprecht enthousiasme, geven wij jou dé tools om met jouw bedrijf te groeien naar the next level.

Na vele bedrijven en ondernemers te hebben geholpen hun e-maillijst te laten groeien, hebben we een simpel en praktisch proces ontwikkeld voor ondernemers die:

Geen idee hebben waar te beginnen om het aantrekken van nieuwe klanten op de rit te krijgen.

Klaar zijn met het continu moeten werven van nieuwe klanten en de tijd en energie die hiermee verloren gaan. 

Het niet lukt om resultaat te behalen uit hun bestaande e-maillijst en hier verandering in willen brengen.

Klaar zijn om (elke maand weer!) een stabiel inkomen uit hun bedrijf te halen. 

Een aanbod hebben zoals een traject, pakket, programma, (online) training of een andere manier van dienstverlening. In welke branche dan ook…!

Je bent op de juiste plek en wij gaan je exact vertellen hoe de Full Focus Content Academy jou de tools, inspiratie en ondersteuning geeft op jouw weg naar een continu groeiende en super betrokken e-maillijst!

Aan het eind van het programma,heb je dit bereikt:

Je weet precies wat jouw toegevoegde waarde is en aan wie je dit aanbiedt

Je weet precies wat het betekent om waardevolle content te maken en HOE je dit doet

Met een waardevolle lead magnet en een optimaal converterende inschrijfpagina ben jij in staat om jouw ideale klant in beeld te krijgen

Jij bent in staat om de inschrijvers op jouw e-mailijst blijvend waarde te bieden en keer op keer omzet te genereren uit je lijst

Je weet precies hoe je social media inzet (en hoe niet) voor meer bereik en inschrijvingen op jouw e-maillijst

Het lukt je om continuïteit te houden in het maken en verspreiden van content, zonder de stress. Jij hebt het volledig onder controle!

Stefanie & Rosalien zijn de experts die je verder helpen.

Stefanie & Rosalien hebben ons geholpen om structuur aan te brengen in onze contentmarketing. Zodat we vaker van ons laten horen, maar wel op de manier die bij ons past en laat zien wat wij voor bedrijven kunnen betekenen. Ook hielpen ze ons met de juiste know-how en het opzetten van de infrastructuur om onze eerste lead magnet live te krijgen, zodat onze contentmarketing nu ook echt goed is ingericht. Met hun duidelijke stappenplan, praktische tips & tools zorgen ze voor een fijne en waardevolle samenwerking!”​

Kitty Wilgers
Partner en merkstrateeg bij Arthur & Brent

Wat zit er allemaal in Full Focus Content Academy?

In deze module laten we je zien hoe je komt tot een waardepropositie die voor je werkt. Zodat er (eindelijk) helderheid komt over jouw toegevoegde waarde en hoe je dit slim inzet richting je potentiële klant.

En die potentiële klant… wie is dat eigenlijk? Misschien denk je hem of haar goed te kennen. Maar weet je ook hoe je écht waardevol voor die persoon kan zijn of welke exacte woorden hij gebruikt als hij praat over zijn probleem?

Als je door deze module heen bent, heb je het fundament staan en ben je klaar om je marketingsysteem te gaan bouwen!

Highlights:

 1. Je hebt de waardepropositie van je bedrijf scherp gezet
 2. Je kent je Focus Persona door en door en weet hoe je waardevol kunt zijn

Wat wij vaak horen van onze klanten is dat ze niet weten welke stap ze als eerste moeten nemen. En welke daarna. Wat is de beste route om van A naar B te komen waarbij je geen kostbare tijd, geld en energie verspilt?

In deze module leer je exact welke stappen je moet zetten om tot een compleet marketingsysteem te komen dat voor jouw bedrijf werkt. Dit weten wij, want we hebben dit framework al bij heel veel bedrijven en ondernemers geïmplementeerd, met succes!

Wij helpen je een geïntegreerd systeem neer te zetten dat niet alleen zorgt voor een continu groeiende en super betrokken e-maillijst, maar ook voor meer klanten!

Highlights:

 1. Je kent de exacte route van waardevolle content en online kanalen naar nieuwe klanten
 2. Je hebt keuzes gemaakt en focus aangebracht in wat je wel en niet doet
 3. Je bent in staat om continuïteit te waarborgen voor de creatie en verspreiding van content
 4. Je weet precies hoe en met welke content creators en online kanaalspecialisten je moet samenwerken wanneer je weinig tijd hebt of het je te ingewikkeld wordt

Wat maakt content waardevol? Om succes te behalen, is het heel belangrijk dat je antwoord kunt geven op deze vraag. We leren je daarom de 7 Principes Van Waardevolle Content. Natuurlijk met veel voorbeelden, zodat je geïnspireerd begint met het creëren van jouw content.

In deze module ga je middels ons stappenplan brainstormen voor waardevolle content en creëer je een contentkalender. In de videolessen helpen we je dus zowel met de inhoud als met de organisatie. Want hoe zorg dat je overzicht en voortgang houdt in het content creatie-proces? Ook dat leer je in deze module.

Aan het einde van deze module weet je zeker dat je goed op weg bent, omdat je met onze hulp de eerste content daadwerkelijk gemaakt hebt. De grootste stappen naar een betrokken e-maillijst zijn gezet!

Highlights:

 1. Je kent de kenmerken van waardevolle content en weet deze toe te passen
 2. Je hebt gebrainstormd voor Waardevolle Content door middel van ons contentsessie-stappenplan
 3. Je weet precies welke content je gaat maken en hoe je dit gaat doen én je hebt dit georganiseerd in een dynamische contentkalender
 4. Je hebt geleerd hoe je je waardevolle content met e-mailmarketing op regelmatige basis onder de ogen van de mensen uit je database krijgt. De video’s uit de TechBieb helpen je hierbij.

Een lead magnet is het startpunt van leadgeneratie. Het is een waardevol content-item dat je aanbiedt aan je Focus Persona in ruil voor een naam en e-mailadres. In deze module ga je aan de slag om een waardevolle lead magnet van A tot Z te creëren. Daarnaast zorg je ervoor dat dat mensen deze kunnen aanvragen op je optimaal converterende inschrijfpagina, ze in je e-mailijst terecht komen en de juiste e-mail opvolging krijgen.

Een super leuke combi waar jij je creativiteit en technische skills in kwijt kunt. Geen technische skills? Geen zorgen! Met de video’s uit de TechBieb gaat het iedereen lukken de lead magnet, inschrijfpagina en e-mails up and running te krijgen.

Highlights:

 1. Je hebt je eerste lead magnet gemaakt, van onderwerp en inhoud tot de opmaak.
 2. Je hebt de inschrijfpagina geschreven, opgemaakt en ingericht. Klinkt moeilijk? Met onze tips en tools kun jij dit zeker.
 3. Je hebt de e-mail richting de inschrijvers opgezet en hebt duidelijk hoe je ze gaat opvolgen.

In deze module leer je hoe je social media optimaal inzet om meer, maar vooral betere, online zichtbaarheid voor jouw bedrijf te genereren en meer inschrijvingen te krijgen op jouw e-maillijst.

Of jouw Focus Persona nu beter te bereiken is via LinkedIn of Instagram, we laten je zien hoe je het meeste haalt uit deze kanalen op een zo efficient mogelijke manier. Door middel van de Frequentie Formule leren we je vervolgens hoe vaak, in welke vorm en hoe jij moet posten om optimaal resultaat te behalen.

Om het nog praktischer te maken verwerken we de content die je voor social media creëert direct in jouw eerder gemaakte contentkalender.

Goed vindbaar zijn in Google is super belangrijk als jij meer resultaat wil bereiken online. Als je structureel werkt aan SEO trek je steeds meer mensen naar je content én je lead magnet. Word je al benauwd bij het idee dat je dit moet gaan opzetten? No worries! In deze module leren we je de 6 SEO Succesfactoren en helpen we je om hiermee aan de slag te gaan.

Super fijn voor SEO, maar ook om jullie autoriteit een boost geven, is gastbloggen op andere websites een must! We helpen je de juiste websites in beeld te krijgen en leren je hoe je naast gastblogs ook andere vormen kunt gebruiken, zoals interviews, video’s en podcasts.

We vertellen je al onze tips en tricks en laten je zien welke slimme tools je gebruikt voor het beste resultaat en het meeste gemak.

Highlights:

 1. Je leert de succesfactoren van SEO en we laten je zien hoe je hiermee aan de slag gaat
 2. Je kent de slimme en simpele tools die je helpen via Google meer verkeer te trekken naar je website
 3. Voor meer online autoriteit én een hogere SEO score leren we hoe jij het voor elkaar krijgt gastblogs te publiceren op relevante platforms.

Als je je inschrijft tijdens deze gelimiteerde tijdsperiode, dan krijg je:

6 implementatie modules met hierin 16 videolessen waarin wij je meenemen in de meest efficiente route in het neerzetten van een continu groeiende en super betrokken e-maillijst.  

Tal van stap-voor-stap strategien, voorbeelden, checklists, templates en instructies om het jou zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat je nooit van scratch hoeft te beginnen.

Toegang tot de TechBieb met hierin 17 tech-video’s die jou meenemen in de tools en je praktische hulp bieden als het iets te technisch voor je wordt.

We geven je elke week toegang tot een nieuwe module (met uitzondering van de implementatie weken), zodat je genoeg tijd hebt om in de lessen te duiken en om dat deel van het programma uit te voeren, voordat je naar het volgende onderdeel gaat.

Dit doen we om jouw tijd, focus en aandacht te beschermen. En om ervoor te zorgen dat je niet overweldigd wordt door de lessen en de opdrachten in het programma. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je de finishlijn bereikt!

We kunnen niet wachten om de komende 9 weken samen met jou aan de slag te gaan...

Het bouwen aan onze eigen online marketing heeft ons bedrijf tot op de dag van vandaag ontzettend veel gebracht. Toen we Hallo Blauw in 2017 startten deden we vanalles om klanten aan te trekken. We wisten immers ALLE mogelijkheden van content en de online kanalen. 

Ondanks dat we snel groeiden merkten we dat dit niet de juiste weg was voor ons. We wilden FOCUS in onze business én boodschap. Toen we dit vertaalden naar content die écht van betekenis was voor onze ideale klant en een duidelijke kanaalstrategie, kwam ons bedrijf in een stroomversnelling. We moesten zelfs “nee” gaan verkopen.

Door deze stroomversnelling hebben we met veel dienstverleners, advies- en consultancybureau’s gewerkt en weten we exact wat voor hen de weg is naar nieuwe klanten. En dat is ook mogelijk voor jou en je bedrijf! Want wij hebben gezien hoe onze klanten met onze stap-voor-stap strategieën, praktische templates, slimme tools en onze enthousiaste coaching zélf in staat waren om de beste content te creëren en hiermee klanten naar zich toe te trekken.

We merken dagelijks, bij onze klanten en onszelf, wat een goed en waardevol online marketingsysteem je bedrijf kan brengen. En dat gunnen we jou ook! We kijken er naar uit je te ontmoeten in de Full Focus Content Academy.

Tot snel,

Stefanie & Rosalien

1 juni 2021 openen de deuren naar de Full Focus Content Academy! Wil jij profiteren van de early bird-BONUS?

Schrijf je NU in op de early bird-lijst

Wil jij een betrokken e-maillijst, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download

Wil jij een betrokken e-maillijst, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Deze gratis Kickstart Gids geeft je alles wat je wil weten om op een waardevolle manier een continue stroom van klanten te realiseren voor jouw (online)business.

Of je nu een traject, pakket, programma, abonnement of (online) training verkoopt: Succes begint bij je e-maillijst!

Hier vind je ons privacybeleid 

Gratis download